| Topic: μια ερωτησουλα :) |
|
coder
Registered: 01/01/02
|
Sunday, November 01 2009 @ 10:36 PM GMT-3 |
|
| Δε ξέρω για τα υπόλοιπα ήσυχα μέλη του coder.gr (1000+) .... o coder πάντως ζεί :-) ... ρίξτην ερωτησούλα !!! |
|
|
|
|
|
|
|
divined
Registered: 11/10/05
|
Tuesday, December 22 2009 @ 02:09 PM GMT-3 |
|
| και εγώ μπαίνω που και που αλλά δεν βλέπω κίνηση οπότε δεν έχω κάνει post τελευταίος. Και κάτι άσχετο, με αυτό τον ελληνικό σύλλογο κατασκευαστών ψυχαγωγικού λογισμικού τι γίνεται; Υπάρχει κίνηση εκεί. Επίσης, δεν είδα συνέχεια σε αυτό το 1ο Ελληνικό gaming συνέδριο που είχε γίνει τον Ιούνιο ή Ιούλιο 2008. Εάν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον, μήπως μπορεί να διοργανωθεί αυτό το καλοκαίρι. |
|
|
|
|
|
gchiotis
Registered: 01/29/05
|
Monday, February 01 2010 @ 04:03 PM GMT-3 |
|
Όλοι εδώ είμαστε...
Σχετικά με τον Σύλλογο, η Συνάντηση του Δεκεμβρίου αναβλήθηκε λόγω διαδικαστικών - άτοιμη γραφειοκρατία - και πάλι οπότε θα γίνει φέτος πρώτα ο Θεός και το κράτος και εμείς να είμαστε καλά!
Από Ιούνιο 2008 που ξεκίνησαν οι διαδικασίες, τον Νοέμβριο του 2008 έγινε η κίνηση ίδρυσης με μέλη τους παρευρισκόμενους και ως τον Νοέμβριο του 2009 περιμέναμε την απόφαση.
Βγήκε η απόφαση αλλά αποφάσισαν για άλλου τύπου Σύλλογο οπότε ξανά-μανά πάλι πίσω. Ευτυχώς αυτές τις μέρες τελειώνουμε με αυτά.
Πάντως όλο το διάστημα αυτό από Νοέμβριο του 2009 γίνονται δεκτές οι εγγραφές μελών - σχετικό αρχείο για υπογραφή στο hgda.gr στο σχετικό άρθρο.
Πάντως, ναι, εδώ είμαστε στο coder.gr - αλλά ας γράψει και κανα αρθράκι κανείς ;-) |
http://www.gamedev.gr
|
|
|
|
|
|